XXVII Jornades de Psicologia

La setmana del 24 al 28 de febrer del 2020 tindran lloc les XXVII Jornades de Psicologia! El preu de la inscripció a les Jornades inclou l’assistència a les 10 conferències pel matí, la possibilitat d’assistir a 3 tallers a l’horabaixa (o més, en cas que quedin places lliures) i, a més, un berenar entre conferències.

Aquest any, les conferències es tornaran a realitzar a la Sala d’actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos i els tallers es realitzaran a l’edifici Guillem Cifre de Colonya.

Les nostres jornades, les més antigues d’Espanya organitzades exclusivament per estudiants, són una gran oportunitat per aprendre i gaudir de la Psicologia, i hem procurat que aquest any no es perdi aquesta essència, amb un programa ric i variat. Això serà possible gràcies a professionals de la Psicologia d’arreu d’Espanya i de les Illes, que ens aportaran la seva experiència i coneixements, i la participació activa de l’estudiantat, de vosaltres. No us les podeu perdre!

Aquí teniu els resums:

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ:

Quan?

El termini d’inscripció presencial serà a la nostra delegació (Edifici Guillem Cifre, Bloc B, planta baixa), durant la setmana del 16 al 20 de desembre, l’horari és el següent:

  • Dilluns, dimecres i divendres de les 9:00 a les 13:00h.
  • Dimarts i dijous de les 15:00 a les 19:00h.

Si no t’és possible apuntar-te de forma presencial, envia’ns el teu formulari al nostre correu (lajunta.uib@gmail.com). El termini d’inscripció online serà fins dia 27 de desembre

Com?

L’assistència a las XXVII Jornades de Psicologia requereix el pagament de la matrícula. Els preus són els següents:

  • Si ets estudiant (de grau o de màster)*: 25€
  • Si no ets estudiant: 35€
  • En cas de que només puguis/vulguis assistir a determinats tallers o conferències, el preu de cada un d’ells és de 5€ (3 activitats com a màxim). Si s’escull aquesta opció, no s’optarà a obtenir certificat d’assitència ja que és necessari assistir a un 80% de les activitats de les Jornades.

*Hauràs d’acreditar que ets estudiant al moment de fer la inscripció. Pots o bé dur la matrícula impresa o bé ensenyar-la a través del teu dispositiu electrònic.

A més, hauràs d’entregar-nos el formulari d’inscripció correctament emplenat i en aquest moment podràs elegir els tallers als que vulguis assistir (a la delegació també disposam d’aquests formularis impresos).

Com efectuar el pagament? Ho pots fer de dues formes:

En efectiu: ho podràs fer si t’inscrius de forma presencial.

Per transfèrencia bancària: pots fer l’ingrès al següent compte,

  • IBAN: ES37 0049 6677 6421 1600 5428
  • Titular: Asociación de Representantes de Psicología
  • Concepte:XXVII Jornades de Psicologia, (i el nom de qui s’inscriu).

Recorda que ens hauràs d’enviar o mostrar el rebut una vegada fet l’ingrès!

Si assisteixes a un 80% de les activitats podràs obtenir un certificat d’assistència.

Anima’t i apunta’t! No passis per la Univeristat, que la Universitat passi per tu!