XXVI Jornades de Psicologia

La setmana del 18 al 22 de març de 2019 tindran lloc les XXVI Jornades de Psicologia! El preu de la inscripció a les Jornades inclou l’assistència a les 10 conferències pel matí, la possibilitat d’assitir a 3 tallers a l’horabaixa (o més, en cas que quedin places lliures) i, a més, un berenar entre conferències.

Aquest any, les conferències es tornaran a realitzar a la Sala d’actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, exceptuant el divendres 22, que tindran lloc a Son Lledó, i els tallers es realitzaran a l’edifici Guillem Cifre de Colonya.

Les nostres jornades, les més antigues d’Espanya organitzades exclusivament per estudiants, són una gran oportunitat per aprendre i gaudir de la Psicologia, i hem procurat que aquest any no es perdi aquesta essència, amb un programa ric i variat. Això serà possible gràcies a professionals de la Psicologia d’arreu d’Espanya i de les Illes, que ens aportaran la seva experiència i coneixements, i la participació activa de l’estudiantat, de vosaltres. No us les podeu perdre!

Horari de les XXVI Jornades de Psicologia: Horari XXVI Jornades

Aquí teniu els resums dels tallers per tal que pugueu elegir: Resum tallers CAST (pdf)| Resum tallers CAT (pdf)

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ:

Quan?

El termini d’inscripció serà del dia 4 al dia 7 de març, de 09 h a 17 h, i dia 11 de març, a les mateixes hores, a la nostra delegació (Edifici Guillem Cifre, Bloc B, planta baixa).

*El dimecres dia 6 de març de 12:30 h a 14:30 h no es realitzaran inscripcions de forma presencial, ja que se celebrarà el dia del Patró de la Psicologia (on hi quedau convidats/des!)

Si no t’és possible apuntar-te de forma presencial, envia’ns el teu formulari al nostre correu (lajunta.uib@gmail.com).

Com?

L’assistència a las XXVI Jornades de Psicologia requereix el pagament de la matrícula. Els preus són els següents:

  • Si ets estudiant (de grau o de màster)*: 25€
  • Si no ets estudiant: 35€
  • En cas de que només puguis/vulguis assistir a determinats tallers o conferències, el preu de cada un d’ells és de 5€. Si s’escull aquesta opció, no s’optarà a obtenir certificat d’assitència ja que és necessari assistir a un 80% de les activitats de les Jornades.

*Hauràs d’acreditar que ets estudiant al moment de fer la inscripció. Pots o bé dur la matrícula impresa o bé ensenyar-la a través del teu dispositiu electrònic.

A més, hauràs d’entregar-nos el formulari d’inscripció correctament emplenat i en aquest moment podràs elegir els tallers als que vulguis assistir.

Com efectuar el pagament?
Ho pots fer de dues formes:

En efectiu: ho podràs fer si t’inscrius de forma presencial.

Per transfèrencia bancària: pots fer l’ingrès al següent compte,

  • IBAN: ES37 0049 6677 6421 1600 5428
  • Titular: Asociación de Representantes de Psicología
  • Concepte:XXVI Jornades de Psicologia, (i el nom de qui s’inscriu).

Recorda que ens hauràs d’enviar o mostrar el rebut una vegada fet l’ingrès!

Si assisteixes a un 80% de les activitats podràs obtenir un certificat d’assitència.

Anima’t i apunta’t! No passis per la Univeristat, que la Universitat passi per tu!